Synigo & Microsoft intensiveren samenwerking! | Synigo Pulse
Horizontal line
Horizontal line
29-12-2020 Written by Suzan van Aalten

Synigo & Microsoft intensiveren samenwerking!

Boven op foto, van links naar rechts: Derk van Lochem (Synigo) Xavier Geerdink (Synigo) en Johan Verweij (Microsoft)

Sinds kort werken we vanuit Synigo nóg nauwer samen met Microsoft. We zijn namelijk gevraagd om lid te worden van de Fellowship of the Graph. De Graph is de API van Microsoft voor informatie-uitwisseling met Microsoft 365. Hierdoor kunnen we meedenken over de ontwikkelingen en innovaties van Microsoft nog vóórdat ze op de markt zijn. En zijn we altijd als eerste op de hoogte van wat er voor nieuws aankomt. We spreken Johan Verweij, Education & Research Eco-System Builder bij Microsoft over de samenwerking.

Meedenken en elkaar versterken

Johan Verweij, Education & Research Eco-System Builder bij Microsoft over de samenwerking:

‘‘Wij als Microsoft zijn een platform-bedrijf en leveren technologie om mensen en organisaties in staat te stellen om meer te bereiken. Ik houd me voornamelijk bezig met Educatie waarin onze missie is om kinderen van vandaag op te leiden voor de banen van morgen. Vaardigheden staan hierin centraal, zowel digitale vaardigheden als ook sociale- & emotionele vaardigeden.”

“Partners maken meer mogelijk met het Microsoft platform. Daarom werken wij nauw samen met partnerbedrijven die slimme toegepaste oplossingen bedenken boven op de Microsoft Cloud en die zorgen voor de vertaalslag naar een branche, in dit geval het Onderwijs. En dat is precies wat Synigo doet.”

Wat ze doen ook gewoon echt heel goed. Als ik het vergelijk met de voetbal, dan is elke bal die ze schoppen raak en op het oog ‘simpele’ taken voeren ze elke keer in perfectie uit. Ze doen het zo goed dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor Pulse van Synigo. Johan Verweij

“Ze nutten de maximale interactiemogelijkheden uit die je kunt hebben met onder andere Teams voor Educatie & Office 365 voor het Onderwijs. Sinds kort is Synigo lid van onze Fellowship of the Graph. Dit is eigenlijk de snelweg om tot de data en intelligentie te komen die in Microsoft 365 zit ten hoeve van de klant en na instemming van de klant. Ze praten rechtstreeks met onze productteams om tot de perfecte customer experience te komen, waar het gaat om informatie-uitwisseling. Zij zitten zo dicht op de laatste innovaties. Dat is echt tekenend voor Synigo.”

Derk van Lochem, CTO, vertegenwoordigt Synigo in dit fellowship.

Méér dan een digitale werkplek

"Synigo onderscheidt zich op een paar assen. Vooral het persoonlijke contact valt op. Ze zijn heel benaderbaar. Maar daarnaast doen ze wat ze doen ook gewoon echt heel goed. Als ik het vergelijk met de voetbal, dan is elke bal die ze schoppen raak en op het oog ‘simpele’ taken voeren ze elke keer in perfectie uit. Ze doen het zo goed dat veel onderwijsinstellingen kiezen voor Pulse van Synigo. Dat valt op, zeker ook bij ons van Microsoft.

"Het is niet alleen een social intranet of digitale werkplek. Het is dé plek waar informatiestromen voor bijvoorbeeld docenten, leerlingen en professoren samenkomen in een persoonlijke werkomgeving. Van documenten tot interactie met elkaar, hun agenda, notificaties als ook andere bronsystemen. Dát maakt het Pulse platform innovatief. Synigo profiteert van de platform-innovatie van Microsoft en maakt zelf de unieke branche doorvertaling naar in ons geval het Onderwijs. Die combinatie is voor ons een hele fijne manier van samenwerken.’’

Alle medewerkers van Synigo zijn vereerd met deze mooie woorden over onze samenwerking 💪 Bedankt! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzan van Aalten of Xavier Geerdink op +31 88 3838500 of info@synigopulse.com.


Horizontal line
Horizontal line