Digitale campus voor potentiële studenten | Synigo Pulse
Horizontal line
Horizontal line
27-10-2022 Written by Xavier Geerdink

Digitale campus voor potentiële studenten

We hebben de afgelopen jaren al voor veel onderwijsinstellingen het platform mogen bieden voor hun digitale campus voor studenten en medewerkers (Hogeschool Inholland, Rijnijssel, ROC van Amsterdam en Flevoland, Noorderpoort, om er een paar te noemen). In deze blog wil ik jullie graag meenemen in een kans, die nog niet altijd benut wordt: de digitale campus voor potentiële studenten.  

Potentiële studenten binden  
Met geïnteresseerde studenten heb je waarschijnlijk contact via de website, op een open dag of tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Maar hoe kun je de geïnteresseerde student nog verder aan je binden? Wat mij betreft: door een portal zo in te richten dat je ze langer dan dat ene moment helpt bij de keuze voor een opleiding die ze moeten maken.

Hoe het werkt:

> De potentiële student logt in op je gastenportaal (die gewoon kan bestaan naast je medewerkers of studenten portaal); 
> Daar ziet hij of zij leuke evenementen, nieuwtjes over de opleiding of andere relevante informatie over de opleiding(en); 
> En persoonlijke informatie: het gegeven opleidingsadvies, een tip van degene die ze gesproken hebben op de Open Dag of het vakkenaanbod voor de specifieke opleiding;  
> Uiteraard is het ook mogelijk om de registratie voor de studie compleet te maken binnen de digitale campus. 

Data Integratie

Pulse integreert gemakkelijk met je onderwijs- en CRM-systemen (zoals Microsoft Dynamics 365). Zodat je marketingacties kunt richten aan de juiste doelgroep, en het gedrag van je bezoekers kunt analyseren. Zo wordt de digitale campus voor potentiële studenten een krachtig middel om studenten nog beter aan je te binden. Al voordat zij de keuze voor de onderwijsinstelling maken.  

Lees verder in onze infosheet over de digitale campus voor het onderwijs.


Horizontal line
Horizontal line