Zomer ontwikkelingen aan ons platform | Synigo Pulse
Horizontal line
Horizontal line
01-07-2022 Written by Suzan van Aalten

Zomer ontwikkelingen aan ons platform

1. Verbeteringen aan de kennisbank

Een belangrijk onderdeel van ons platform is de kennisbank, die noemen we Weten & Regelen. We hebben veel feedback uit onze community opgehaald en een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is het mogelijk om de ‘populaire onderwerpen widget’ in te zetten. Die laat je zien waar veel medewerkers op zoeken of klikken. Of wat denk je van ‘toevoegen aan favorieten’. Om er de volgende keer weer gemakkelijk bij te kunnen. Tot slot is het mogelijk een menu toe te voegen, voor een nog betere wegwijs door je documenten en informatie!

2. Doe-dingen geïntegreerd

Een wens die onze klanten hebben, wordt nu mogelijk: doe-dingen toevoegen aan de portal. Je hebt er vast wel eens aan gedacht. Je wilt je collega’s een verlofaanvraag laten indienen of mensen intern laten solliciteren, zonder dat je ze een ander systeem instuurt. Dit kan nu middels doe-dingen. Ook handig voor wanneer je veel zaken moet goedkeuren of documenten moet ondertekenen. Je organisatie is vrij om dit zelf in te richten, door gebruik te maken van het open raamwerk van Microsoft Adaptive Cards en One API.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons voor meer informatie of een demonstratie. Je kunt bellen naar +31883838500 of mailen naar info@synigopulse.com. 


Horizontal line
Horizontal line