Verhoog de gebruikerservaring door taken | Synigo Pulse
Horizontal line
Horizontal line
17-05-2022 Written by Suzan van Aalten

Verhoog de gebruikerservaring door taken

We horen het vaak en hebben er ook zelf mee te maken… De hele dag door werk je taken af. Simpele ‘doe-dingen’ die geregeld moeten worden. Al met al gaat er nog best veel tijd zitten om al deze taken af te werken. Omdat ze allemaal in andere systemen geregeld zijn. Daar hebben wij iets op bedacht!

Een gemiddelde werkdag…

Je start je laptop op en keurt als leidinggevende de vakanties en vrije dagen goed in Afas. Vervolgens staan er een aantal documenten klaar in Docusign die getekend moeten worden. In de middag dien je de aanvragen voor nieuwe hard- en software in voor nieuwe medewerkers via het ICT-boekingssysteem. Zonde van de tijd. We hebben ervoor gezorgd dat dit allemaal in onze portal voor social intranet en digitale werkplek mogelijk is. Door ontsluiting van data en gebruik te maken van slimme technologie. Want zeg nou zelf: hoe fijn zou het zijn als je ’s ochtends maar één systeem op hoeft te starten om al deze taken af te vinken?
"Hoe fijn zou het zijn als je 's ochtends maar één systeem op hoeft te starten om al deze taken af te vinken?"
Tijd besparen door data-integratie
Hoe dit kan? Door onze OneAPI kun je gemakkelijk data ontsluiten uit de belangrijkste bedrijfssystemen. En middels de Microsoft Adaptive Cards technologie maak je het mogelijk om taken uit te voeren op te portal. Gemakkelijk, uniform en bovenal in één platform. Een aantal standaard ‘doe-dingen’ zetten wij klaar voor onze klanten, om direct te kunnen gebruiken. Maar je kunt dit oneindig zelf uitbouwen, zodat de portal helemaal aansluit op jouw doelgroepen. En er veel tijd wordt bespaard door medewerkers (of relaties) op het gebied van taken.

De toepassingen

Deze functionaliteit is bijvoorbeeld handig voor het goedkeuren van stukken, het insturen van documenten, het tekenen van contracten, het maken van een bestelling, het aanvullen van je gegevens of het verkopen van een product of dienst.
Interesse? Laat het ons weten!

Horizontal line
Horizontal line